top of page

BIM Training

Program intesiv de BIM cu sesiuni de mentorat bi-săptămânale

Cursul neconvențional de digitalizare și BIM bazat pe învățare non-liniară

se va desășura lunar între 05-25 ale fiecărei luni până la sfârșitul anului 2023

 

Sesiunile se vor desfășura online, prin Microsoft Teams, seara între orele 18.00 și 20.00

Cu toții cunoaștem termenul de BIM, dar cum se aplică/ce facem cu el? BIM nu înseamnă doar proiecatre/modelare 3D!

bitem_9-BIMtrainingBimart.jpg

Cursul neconvențional de digitalizare și BIM bazat pe învățare non-liniară se adresează profesioniștilor din sectorul public și privat al construcțiilor și imobiliare – manageri de proiect, arhitecți, ingineri, funcționari publici, specialiști IT din constrcuții, economiști, avocați, alți specialiști care activează în
construcții.

“Programul intensiv de BIM cu sesiuni de mentorat bi-săptămânale” este un curs neconvențional de trei săptămâni proiectat pentru a dezvolta competențele esențiale ale participanților în utilizarea Building Information Modeling (BIM). Acesta combină instruirea teoretică cu aplicarea practică, oferind o înțelegere profundă a proceselor și instrumentelor BIM.

Programul nostru este conceput pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de experiență, fie că sunteți un începător care dorește să învețe fundamentele BIM, sau un profesionist cu experiență care caută să își îmbunătățească competențele.

În fiecare săptămână, cursanții vor avea acces la două sesiuni de mentorat, în care vor putea să își rezolve îndoielile, să primească feedback pe lucrările lor și să discute aspecte specifice cu experții noștri în BIM.

Aceste sesiuni au ca scop să ajute participanții să înțeleagă într-un mod mai aplicat conceptele prezentate în curs și să își îmbunătățească în mod constant abilitățile de BIM.

În timpul cursului, vom utiliza studii de caz și exemple practice atât din proiecte publice, cât și din proiecte private, cu punctarea problemelor actuale cu care se confruntă sectorul construcțiilor din România, materiale și subiecte de studiu individual.

Echipa noastră de lectori este formată din profesioniști cu experiență în domeniul BIM, care își vor împărtăși cunoștințele și experiența, ghidându-vă prin fiecare pas al procesului de învățare.

SOLICITĂ O OFERTĂ: office@4projects.ro
bottom of page